Ticketmatic App
Vermijd printen van tickets en gebruik je telefoon als ticket. Ontvang evenement info, stuur tickets naar vrienden, ontdek evenementen en koop tickets.
Download on the App Store Get it on Google Play

Je telefoon is je ticket

Al je tickets zijn automatisch beschikbaar in de app, zelfs als je offline bent. Je hoeft geen tickets meer te printen, toon eenvoudigweg je telefoon aan de ingang!

Evenement informatie bij de hand

Ontvang een routebeschrijving naar het evenement, en ook praktische info zoals het tijdsschema. Blijf op de hoogte van last-minute wijzigingen.

Stuur tickets naar vrienden

Stuur eenvoudigweg tickets door naar vrienden (Wees gerust, je behoudt op elk moment de controle over je tickets.)

Snelle en veilige checkout van web bestellingen

Gebruik de app om snel, veilig en eenvoudig bestellingen af te werken voor tickets die je via het web koopt. Je hoeft niet in te loggen en je kan betalen met slechts enkele taps.

Ontdek zalen en evenementen

Ontdek zalen en vind meer info over toekomstige evenementen. Blijf op de hoogte wanneer je favoriete evenementen bijna uitverkocht zijn.

Koop tickets

Tickets kopen was nog nooit zo eenvoudig. Ontvang je tickets in minder dan een minuut met maar enkele taps.Frequently asked questions


Ik kreeg geen login code.

Tap op 'Heb je de code niet ontvangen?' om een nieuwe code te ontvangen. Controleer je spam folder. Als je nog steeds geen code ontvangt, contacteer info@ticketmatic.com

Wat als mijn batterij (bijna) op is?

Print je tickets, of log in op een andere smartphone.

Moet ik online zijn om mijn tickets te tonen aan de ingang?

Nee, als je tickets koopt worden je tickets opgeslagen in de app. Van zodra je ze kan zien onder 'Mijn tickets' hoeft je niet langer online te zijn om je tickets te kunnen tonen.

Hoe kan ik mijn tickets doorverkopen?

Contacteer de zaal waarvoor je tickets kocht.

Ik heb een vraag over een evenement

Contacteer de zaal waarvoor je tickets kocht of consulteer hun website. Het heeft geen zin om contact op te nemen met Ticketmatic aangezien Ticketmatic enkel de technische leverancier is van de software en niet verantwoordelijk is voor de ticketverkoop zelf.

Ik wil mijn tickets printen

Bekijk de instructies in de bevestigingsmail die je ontving, of contacteer de zaal waarvoor je tickets kocht.

Zijn mijn betaalgegevens veilig?

Jazeker. Ticketmatic slaat nooit kredietkaart informatie op en wij werken enkel met betrouwbare betaalproviders.

Wat is de privacy policy?

Ticketmatic is een software leverancier en is daardoor geen eigenaar van je data. Het is de zaal waarvoor je tickets koopt die deze data controleert, dus bekijk je best de privacy policy van de zaal zelf.